”Jag har väntat flera år på att få flytta hit”

Skapad: 4 januari, 2019

Maja Lind

Vi ställde tre frågor till Maja Lind som bor i en etta med sovalkov och stor balkong i Familjebostäders första färdigställda hus på Uggleberget i Nya Hovås.

Antal år i Familjebostäder:
Inga! Maja har bott i andrahand tidigare och fick lägenheten via Boplats efter att ha stått närmare åtta år i kö. Hon fick erbjudande om andra lägenheter tidigare, men efter att ha sett Familjebostäders planer för Nya Hovås på en bomässa visste hon att det var här hon ville bo. Hon har åkt förbi Nya Hovås nästan varje dag i flera år på väg till jobbet och kunnat följa bygget från start. Den 29 september i år flyttade hon in som en av de allra första. Runtomkring byggs det massor av nya hus och ett helt nytt centrum växer fram nedanför hennes balkong.

Det bästa med nya Hovås:
Jag som är uppvuxen i en småstad tycker om att få bo i en lantlig miljö, mitt i naturen nära skog och hav. Samtidigt är det nära till centrala Göteborg. Dessutom är grannarna trevliga!

Det bästa med lägenheten:
Att allt är så ljust, öppet och nytt och att Familjebostäder gjort så omsorgsfulla val – det känns som att det är jag själv som har valt till exempel köksbänk och fönsterbrädor. Det känns extra lyxigt med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Jag har bott tio år i Göteborg och passade nu på att införskaffa nya möbler så att jag får det precis som jag önskar, vilket känns extra kul när det är nyproduktion.

Här kan man läsa mer om Familjebostäders lägenheter i Nya Hovås

 

Vill du ha mer info om nyproduktion? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev: 

   

  Text: Sofia Eriksson Bild: Sofia Sabel
  Texten publicerades även i senaste Värdsnyheter Nr4:2018

   

   

  Tillbaka till årsarkivet