Tillval – renovera ditt hem

Med tillval kan du göra om ditt hem så att det passar dig. Du bestämmer själv vad du vill göra och när du vill göra det.

Vad kostar det?
Sedan några år tillbaka har alla hyresgäster möjlighet att göra olika tillval mot en extra kostnad varje månad – antingen under en begränsad eller en bestående tid. Nedan kan du se några prisexempel.

Tidsbegränsade tillval medför en hyreshöjning under tio år
Om köket eller dörrar är renoverat före april 2016 är det inte ett tidsbegränsat tillägg utan en bestående hyreshöjning.

Litet kök: 8 luckor, 1 lådhurts och handtag. 160:-/mån/10 år
Mellan kök: 9-14 luckor, 1 lådhurts och handtag. 230 :-/mån/10 år
Stort kök: 15-20 luckor, 1 lådhurts och handtag. 280:-/mån/10 år

Bänkskiva och kakel: 170:-/mån/10 år
Innerdörr: 30:-/mån/10 år/dörr

Tillval som medför en bestående hyreshöjning
Säkerhetsdörr: 100 kr/mån
Parkettgolv hall
: 50:-/mån
Parkettgolv sovrum: 55:-/mån
Parkettgolv vardagsrum: 80:-/mån

Vill du beställa något av tillvalen, kontakta kundservice på 031-731 67 00 som bokar in ett möte med din bovärd. Din bovärd gör sedan en förbesiktning av din lägenhet för att bedöma om dina önskemål kan genomföras. Om du har möjlighet att göra ett tillval, fyller du i en tillvalsblankett som du sedan lämnar till din bovärd.

Tillvalsbutiken

I Tillvalsbutiken kan du testa dig fram för att hitta vilken kombination av kökstillval och övriga tillval som passar dig bäst.

Tänk på att färgerna du ser här på skärmen eller vid utskrift kan skilja sig från de verkliga färgerna. Välkommen in till Södra vägen 12 om du vill se tillvalen i verkligheten. Vår strävan är att så långt det går kunna uppfylla era önskemål, men ibland kan vi tyvärr inte det. Det kan bero på att den fastighet eller lägenhet ni bor i har tekniska begränsningar för vissa tillval.

Vill du göra en manuell beställning på papper laddar du ner dem här.