Få en löp-biljett till Passalen-loppet!

Skapad: 29 april, 2015

Familjebostäder är med och stödjer Passalen-loppet, en löparutmaning för stora och små med funktionsnedsättning. Loppet går av stapeln söndagen den 7 juni kl. 12.00. De första 20 som anmäler sig får sin biljett gratis – de som anmäler sig senare får köpa sin biljett till reducerat pris.

Första distansen är 250 meter runt gräsmattan på Nya varvet. Löparna som deltar är från 3 år gamla och tar sig fram på olika sätt. En stund senare inleds loppet på 1,5 kilometer. Dagen avslutas med en härlig löparutmaning, 4 kilometer i det natursköna Nya Varvet området. Alla kan vara med och ta sig fram på olika sätt.

Vill du vara med och springa?
Anmäl dig till eva.ahlstedt@familjebostader.se för att få en gratisbiljett – men skynda! Först till kvarn gäller. Om du inte lyckas få tag på en gratisbiljett, så ordnar vi så att du får köpa en biljett till reducerat pris. Uppge koden ”Familjebostäder” i anmälningsmodulen på Passalens hemsida för att få 20 kronor rabatt.

Passalen
Passalen är en ideell förening som arbetar med att skapa fritid för alla. Modellen kallas för integrerad arena, vilket innefattar en metod för att skapa integrerade aktiviteter, oavsett vilka behov du har. I samarbete med föreningsliv, näringsliv, Göteborgs Stad samt regionen utvecklar Passalen möjligheter till en kvalitativ fritid, en fritid för alla.
För mer information besök: www.passalen.se

Familjebostäder stödjer Passalen
Familjebostäder har valt att vara med och stötta Passalens unika lopp. Några av Passalens medarbetare är hyresgäster i Familjebostäders hus i Majorna, vilket gör det extra roligt. Det bidrag som skänks skapar möjligheten för Passalen att ta emot fler barn och unga i behov av stöd för att vara med i en aktivitet.

passalen

Tillbaka till årsarkivet