Alla nyheter 17 May 2022

Vi söker tre kommunikatörer

Nu stärker Familjebostäder den lokala och hyresgästnära kommunikationen på våra samtliga distrikt och söker därför tre distriktskommunikatörer.

Vi söker dig med ett stort samhällsengagemang som vill bidra med relationsskapande kommunikation med hyresgäster och andra intressenter. Med bra stöd till kollegor och smart kommunikation i väl valda kanaler lägger vi en god grund för önskad utveckling.

I rollen som distriktskommunikatör kommer du främst arbeta med produktion av material till alla våra olika kanaler – både digitala och analoga. Oavsett kanal är hantverken att skriva, fota och filma de viktigaste. För distriktskommunikatören kommer digitala verktyg som Fambo-appen och nyhetsbrev bli två av de viktigaste. Men det handlar även om trapphusinformation, att bistå och delta vid olika aktiviteter så som vid möten där en god dialog med hyresgästerna krävs. Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv som innebär att sätta in kommunikation i ett större sammanhang för att kunna välja de rätta åtgärderna.

För dig som tycker om människor, vårt uppdrag och att ta initiativ till en riktigt bra kommunikation är detta en fantastisk möjlighet. Tjänsten är placerad på något av våra 4 distrikt. Du kommer vara länken mellan distriktet och med den centrala avdelningen Kommunikation.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har kommunikationsutbildning på högskolenivå och minst ett par års yrkeserfarenhet. Det är en självklarhet att du har lätt för att uttrycka dig i både skrift och tal. Tjänsten bygger på att kunna skapa goda relationer internt och externt. Du behärskar Adobes programvara och är bekväm med olika webbpubliceringsverktyg såsom Sharepoint och WordPress. Det är också viktigt att du är van vid att fotografera och filma.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Välkommen med din ansökan senast 29 maj.

Läs mer och sök tjänsten här: Jobba hos oss