Alla nyheter 06 december 2021

Välkommen till nya Familjebostader.se

Nu har Familjebostäder fått en ny hemsida. Efter månader av planering och byggande kan vi äntligen visa upp resultatet. Innehållet är i stort sett detsamma men vi har förenklat och förnyat text, bild och form på sidan.

Vårt mål har varit att ta fram en användarvänlig och tidsenlig hemsida som präglas av våra värderingar. Den förra sidan hade några år på nacken och vi behövde hitta en lösning som var enklare att administrera men som även var mer lättnavigerad för våra besökare. Den nya sidan är också mer tillgänglig med tydligare färger och kontraster.

I samband med lanseringen har vi separerat HemmaHos som nu finns på en ny adress. HemmaHos är sig likt och har samma funktioner som tidigare, däremot har vi flyttat en del av innehållet till nya familjebostader.se.

En webbplats är ett ständigt pågående projekt och vi kommer fortsätta jobba kontinuerligt för att säkerställa att den är relevant och aktuell. Vi hoppas också att den nya sidan upplevs som inspirerande och modern, och att våra besökare uppskattar den nya formen.

Vill du tycka till om den nya hemsidan?
Vi tar tacksamt emot er feedback. Skicka ett mail till: do@familjebostader.se