Alla nyheter 24 April 2023

Nu startar vi lådcykelpooler i Kungsladugård

Nu startar vi upp lådcykelpooler i Kungsladugård, som en del i mobilitetserbjudandet till våra hyresgäster. Cyklarna passar bra för den som exempelvis vill storhandla eller göra lite längre utflykter med barn.

Efter en inventering av Familjebostäders lokaler i området har två lådcykelgarage kunnat skapas i Kungsladugård. Lådcykelpoolerna ligger på Slottsskogsgatan och Strandridaregatan och har anpassade lås med hög säkerhet samt möjlighet att lätt ta sig in och ut med lådcyklarna. Cyklarna är eldrivna och såväl 3-hjuliga som 2-hjuliga ingår i poolen.

Boka med mobilen

Lådcykelpoolerna vänder sig till Familjebostäders hyresgäster och fungerar genom att man tecknar medlemskap med GoRide, som står för cyklar och underhåll. Kostnaden är 350 kr per år och cykeln bokas per halvtimme. De första två halvtimmarna är gratis och sedan kostar det 7,50 kr för varje påbörjad halvtimme. Bokningarna görs via GoRides app, där man även kan göra felanmälningar.

Intresseanmälan görs via Familjebostäders app, som laddas ner via Appstore alt Googleplay. Sök på ”Boendeappen Avy” och logga in med hjälp av BankID. Under Bokningar hittar du mer information om cykelpoolen. I första skedet så kommer det att finnas möjlighet för 100 personer att bli medlemmar.

Ladda ner Familjebostäders app för att bli medlem

Ladda ner appen ”Boendeappen Avy” i
App Store eller Google Play