Webbuthyrning av p-platser startar efter årsskiftet

Skapad: 11 december, 2014

Nästa år, i månadsskiftet januari/februari, lanserar vi en helt ny webbplats med flera förbättrade funktioner. Bland annat webbuthyrning av p-platser. Här kan både nuvarande och helt nya kunder hyra p-plats och teckna ett digitalt kontrakt. Inför lanseringen kan det vara bra att känna till att vår webbplats kommer att vara nedsläckt under en begränsad tid. Vi återkommer med mer information när det närmar sig.

Information till dig som söker p-plats

De hyresgäster som stått i kö för p-plats/garage före 1 juli 2014 och ännu inte hyr eller har erbjudits någon plats kommer att kunna aktivera sin ansökan på nya webbsidan med sin boendetid i nuvarande lägenhet som ködatum. Vi kontaktar de hyresgäster som berörs. Man kommer att kunna aktivera sin ansökan under en viss tid, ca 3 månader framåt räknat från planerat startdatum.

Övriga intresserade är välkomna att registrera sig och börja söka när sidan är igång. All information om hur det går till, regler och tips för att söka finns förstås på vår nya sida. Det går även bra att kontakta kundservice vid frågor.

Tillbaka till årsarkivet