Vi söker utvecklingsledare!

Skapad: 18 februari, 2021

Nu utökar vi vår verksamhet i Bergsjön med två utvecklingsledare!

Vill du driva utvecklingen framåt i Bergsjön tillsammans med våra hyresgäster och medarbetare? Familjebostäder har i många årvarit starkt engagerat i Bergsjöns utveckling och både driver och stödjer en rad initiativ tillsammans med våra boende, föreningar, stadsdelen med flera.

Vi vill nu ytterligare stärka vårt arbete i Bergsjön och ska därför utöka vårt team i distriktet med två utvecklingsledare. Som utvecklingsledare har du en unik möjlighet att bedriva utvecklingsarbete inom exempelvis sysselsättning, hälsa, bosociala projekt och fastighetsförvaltning. Du ansvarar för att planera och genomföra olika aktiviteter och projekt för att stärka stadsdelen och du kommer ha stor frihet att påverka ditt arbete.

Vi söker dig med stort socialt engagemang. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom exempelvis sociologi, offentlig förvaltning, interkulturell kommunikation alternativ inom social hållbarhet med fokus på demokratifrågor, stadsutveckling och integration. Du har också flerårig yrkeserfarenhet inom liknande jobb. 

Läs mer och ansök här: Jobba hos oss

Tillbaka till årsarkivet