Vi söker boendeutvecklare

Skapad: 22 januari, 2021

Nu utökar vi vår distriktsorganisation med en ny roll, boendeutvecklare! Genom att anställa tre boendeutvecklare intensifierar och utvecklar vi vårt arbete med boinflytande för våra hyresgäster samt förbättrar hyresgästinformationen på lokal nivå.

Som boendeutvecklare är du en del förvaltningen utifrån hyresgäst- och serviceperspektiv. Det innebär framförallt att tillsammans med distriktets kollegor lösa hyresgästärenden som rör boendefrågor och du kommer arbeta brett med många olika uppgifter där fokus ligger på dialog med hyresgäster. Ena dagen kan du arbeta med frågor som rör uthyrning av lokaler och nästa hjälper du till med ett hyresgästmöte inför ett nybyggnadsprojekt. Som boendeutvecklare tar du också fram förslag på förbättringsåtgärder och aktiviteter som är till nytta för våra hyresgäster.

Vi söker dig som har ett äkta socialt engagemang och tycker om att ha kontakt och dialog med människor. Du behöver ha erfarenhet av att leda utvecklingsarbete i form av exempelvis projektledning eller arbetat med utvecklings- eller förändringsarbete. Har du arbetat inom fastighetsbranschen och fastighetsförvaltning är det ett extra plus.

Läs mer och ansök här: Jobba hos oss

Tillbaka till årsarkivet