Sommarungdomar pyntar papperskorgar

Skapad: 30 juni, 2017

Sommarungdomar visar vägen till papperskorgen

Uppemot hundra sommarjobbare stärker Familjebostäders organisation under sommarperioden. Några hjälper till inomhus och andra gör fint på våra lekplatser, sköter om planteringar och ser till så att allt fungerar i våra områden. Några plockar skräp och några vill uppmuntra andra till att slänga skräp på rätt ställe.

Sommarjobbsungdomarna i Tynnered har valt att fokusera på att hålla rent i området. De gör papperskorgarna synligare med färgglad skyltning och smiley på locket för att de som behöver slänga lättare ska hitta rätt. Som en extra ledtråd har de också satt gula tydliga fotspår i marken som visar vägen fram till papperskorgen.

– Samtidigt som vi har väldigt god nytta av våra säsongsjobbare och ferieungdomar får vi visa upp fastighetsbranschen som arbetsgivare, förklarar Magdalena Dawidson, HR-specialist på Familjebostäder.

– Vi vill gärna att fler ska upptäcka hur varierande och roligt det är att jobba i vår bransch.

Just i Tynnered öppnar vi under oktober Framtidens Fastighetslabb som ska bidra till att öka kunskapen om och intresset för fastighetsbranschen. Här ska skolklasser och andra guidas genom fastighetsvärlden med roliga, spännande och utvecklande upplevelser och uppdrag. Läs gärna mer på www.framtidensfastighetslabb.se

I spelappen Fastighetslabbet kan alla prova lyckan som vd och bygga ett framgångsrikt bostadsbolag. Genom husköp, smarta rekryteringar, nöjda hyresgäster och personal blir spelaren en framgångsrik ledare och samhällsspelare. Fastighetslabbet finns att ladda ner gratis till mobil och läsplatta.

Vill du veta mer om Framtidens Fastighetslabb, besök www.framtidensfastighetslabb.se eller kontakta projektledarna Magdalena och Maria via info@framtidensfastighetslabb.se.

Tillbaka till årsarkivet