Simskola i nya Bergsjöbadet

Skapad: 18 juni, 2019

Foto: Niklas Maupoix

Som vanligt ordnas sommarsimskola i Bergsjön med undervisning av Svenska Livräddningssällskapet. Familjebostäders hyresgäster får simträna till rabatterat pris. Den här sommaren blir det extra festligt med ny sandstrand, nya bryggor och hopptorn på den nyinvigda badplatsen.

Simskolan pågar under fyra veckor i sommar, alla vardagar med start vecka 28. Familjebostäders hyresgäster betalar 100 kr för två veckor och alla från fem år är välkomna. Ta med dig kontanter och värdekupongen som du hittar i senaste numret av Värdsnyheter. Inskrivning och betalning sker på plats den 8 juli klockan 10-16 vid Bergsjöbadet.

– Simskolan brukar vara välbesökt! Både små och stora elever plaskar och simmar och lär sig att bli säkrare i vattnet, berättar Annika Berntsson, boendeutvecklare på Familjebostäder.

Under våren har Bergsjöbadet byggts ut och rustats upp med en ny lekplats, nya bryggor, mjuk sandstrand, en flotte med hopptorn ute i sjön. Förra veckan invigdes nya Bergsjöbadet med ny utrustning och gott om plats för bad, lek och kompishäng.

 

 

 

Tillbaka till årsarkivet