Alla nyheter 09 maj 2022

Vi söker systemansvarig för fastighetssystem

Familjebostäder tar ytterligare kliv i digitaliseringen och fortsätter utveckla våra lösningar och system. Vi utökar vår IT-grupp med ytterligare en kollega och söker en handlingskraftig person som vill utveckla och ansvara för helheten i vårt fastighetssystem.

Rollen innebär systemansvar för i huvudsak vårt fastighetssystem, Fast2. Fastighetssystemet är vårt klart största verksamhetssystem och omfattar stöd för många olika processer inom vår verksamhet. Ansvaret innefattar även integrationen mellan vår hyresgästportal och fastighetssystemet. Tjänsten innebär ett stort självständigt ansvar för bolagets fastighetssystem. Till stöd i arbetet med förvaltningen av systemet finns också en systemförvaltningsgrupp som består av specialister inom olika delar av verksamheten. Man kommer dessutom ha stor möjlighet att påverka utvecklingen av bolagets övriga digitala lösningar.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ett stort intresse och en stark drivkraft för att utveckla och säkerställa våra IT-tjänster. Det förutsätter att du är ansvarsfull och mån om en hög servicenivå. Du har förmåga att självständigt driva arbetet framåt. Vi är en platt organisation och måna om att utvecklingsarbetet sker i nära samarbete med verksamheten. Därför är det viktigt att du är lyhörd person med en väl utvecklad samarbetsförmåga präglad av att hitta lösningar på de önskemål och utmaningar som uppstår. Utvecklingsarbete förutsätter också ett stort mått av flexibilitet då arbetet i hög grad sker agilt i förhållande till både leverantör och verksamhet.

Projektledarskap i kombination med förmåga till struktur och dokumentation är en förutsättning för att göra ett bra arbete.

Du har högskoleutbildning inom området eller andra relevanta studier. IT- och digitaliseringsområdet är under ständig utveckling. Därför är det också viktigt för oss att du under ditt yrkesliv kontinuerligt kompetensutvecklat dig i syfte att erhålla färsk kompetens inom området.

I denna rekrytering samarbetar Familjebostäder med Randstad.


Läs mer och sök tjänsten här