Alla nyheter 21 mars 2022

Vi söker projektchefer/projektledare

Nu söker vi tre projektledare/projektchefer som gillar vårt uppdrag och vill hjälpa oss leva upp till vår vision: Att skapa morgondagens boende – tryggt, trivsamt och klimatvänligt – tillsammans med göteborgarna. Låter det som en utmaning som passar dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

På Familjebostäder tar vi inte bara hand om våra drygt 19 000 bostäder. Vi erbjuder även ett bekvämt och bekymmersfritt boende med bra service. Dessutom bidrar vårt arbete och de satsningar vi gör till att utveckla Göteborg till en mer hållbar stad – socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Familjebostäder är ett av fyra allmännyttiga bostadsbolag i Göteborg. Vi ingår i Framtidenkoncernen och har cirka 650 fastigheter och 260 medarbetare.

Nu söker vi tre projektledare/projektchefer som gillar vårt uppdrag och vill hjälpa oss leva upp till vår vision: Att skapa morgondagens boende – tryggt, trivsamt och klimatvänligt – tillsammans med göteborgarna. Låter det som en utmaning som passar dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

Hur det är att arbeta som projektchef / projektledare hos oss kan du läsa mer om här.