Alla nyheter 11 januari 2022

Vi söker en HR-generalist

Det händer mycket på Familjebostäder just nu! Vi växer som organisation och har många spännande och roliga utmaningar framför oss de närmaste åren. För att på bästa sätt stötta organisationen samt lyckas med våra målsättningar behöver vi förstärka med en ny kollega på HR-avdelningen.

Som HR-generalist kommer du bland annat att hantera våra HR-system och sammanställa statistik. Du kommer också vara den som håller våra styrande dokument och manualer inom HR-området uppdaterade. Vidare kommer du att jobba praktiskt med rekrytering och arbetsmiljöfrågor samt delta i arbetet med att stärka vårt arbetsgivarvarumärke. Du kommer arbeta på bredden med olika personalfrågor. Genom att du också kommer fungera som en resurs i en mängd olika frågor – som vi som team hanterar – kommer du att bli insatt i många olika frågor och ämnesområden.

Vi söker dig som har en adekvat högskoleutbildning som personalvetarprogrammet eller motsvarande. För att lyckas i rollen behöver du ha ett par års bred yrkeserfarenhet av arbete inom HR-området och ha en trygghet i rollen som arbetsgivarrepresentant. Du tycker det är roligt med administrativa arbetsuppgifter och att utveckla administrativa strukturer. Som person är du noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Läs mer om tjänsten här: www.familjebostader.se/jobba-hos-oss

Vi vill ha din ansökan senast 2022-01-24