Alla nyheter 11 november 2022

Lansering av Boendeappen i Eriksbo

Nu fortsätter vi utrullningen av vår boendeapp, men i en ny app. Våra hyresgäster i Eriksbo blir de första att få testa den nya appen.

Vår app-leverantör gick samman med en annan leverantör och tillsammans har de lanserat en ny app och först ut att få testa den nya appen är vårt område i Eriksbo.

Den nya appen heter ”Boendeappen Avy” i appbutiken och våra hyresgäster kommer mötas av leverantörens generella startskärm vid nedladdning. Efter att de har registrerat sig ändrar appen utseende till Familjebostäders.

Precis som i den tidigare appen kan man utföra det mesta man behöver för sitt boende hos oss på Familjebostäder på ett och samma ställe – var man än befinner sig.

Som hyresgäst får man aviseringar så fort något nytt händer och missar därför inte sådant som viktiga meddelanden, inbjudningar och aktiviteter i sitt område. Men inte minst kan man lätt och smidigt utföra tjänster som till exempel lämna en serviceanmälan, se status på sina ärenden, och boka tvättid med mera*.

 *Gäller endast de områden som har digitala bokningsmöjligheter idag.

Ladda ned boendeappen och registrera dig redan idag!

Är du hyresgäst hos oss och bor i Tynnered, Bergsjön eller Majorna/Kungsladugård, är det fortfarande vår tidigare Fambo-app som gäller ett tag till. Den här kommer att stängas och även i dessa områden kommer vi lansera vår nya boendeapp. Du kommer få information inför att det blir dags att gå över till den nya appen.