Alla nyheter 27 september 2023

Nu är det dags för årets hyresgästenkät!

Den 27 september går startskottet till vår stora årliga enkät. Varje år skickar vi den till hälften av våra hyresgäster. Om du inte får den i år, innebär det att du kunde svara på den förra året.

Svaren är mycket viktiga för oss, de ger oss en bild av vad som fungerar bra och vad som behöver utvecklas. Vi vill därför uppmana dig som får enkäten att ta chansen att säga vad du tycker om vår service och vår fastighetsförvaltning. Resultatet ger oss ett riktigt bra underlag för vår fortsatta resa mot att försöka bli ett av Sveriges bästa bostadsbolag.

Nyhet!
Nytt för i år är att du kan svara på enkäten i Boendeappen. Enkelt och smidigt. Om du inte har laddat ned den, passa på att göra det nu. Sök på ”Boendeappen Avy” i din app-butik, ladda ned den och logga in med BankId.

Svara gärna så fort det går, men om du missar kommer tre påminnelser under oktober och en sista alldeles i början av november. Sista chansen att svara digitalt är den åttonde november. Om du svarar på den i pappersformat, måste den postas senast den första november.

Tack för att du hjälper oss att bli ännu bättre!