Alla nyheter 01 November 2021

Fler lägenheter i Selma stad

Området kring Selma Lagerlöfs Torg växer fram med över 1 700 nya bostäder och andra byggnader som bildar det nya torget. Mycket är redan klart och mer kommer att hända i området de närmaste åren.

Det gröna parkstråket med planteringar, lekplatser och umgängesytor breder samtidigt ut sig längs området. Här finns det mesta för ett gott vardagsliv som mataffär, fiskhandel, butiker, skola, bibliotek och fina lekplatser för små och stora barn.

Det nya tegelhuset har 27 ljusa lägenheter och de flesta har uteplats eller balkong. Cykel- och barnvagnsrum finns på gården och här finns även lekplats, grillplats och trevliga sittgrupper. Lagom till inflyttningen i juni kommer också planteringarna bidra till en mysig gårdskänsla. Lägenheterna har öppen planlösning, fönsterbänkar i sten och parkettgolv. Helkaklat badrum med klinker på golvet och tvättmaskin och torktumlare.

– Vi har många hyresgäster som bor och trivs i området och vi ser fram emot att välkomna fler. Nu hyr vi ut lägenheterna i det tredje nya huset och i december är det dags att välkomna de första hyresgästerna i det första färdiga nya huset på torget, säger Magnus Möller, områdeschef på Familjebostäder.

Läs mer om projektet se alla sökbara lägenheter via bostadsväljaren: Selma stad