Alla nyheter 16 december 2021

Familjebostäder är ett av Sveriges Karriärföretag

Familjebostäder har för andra året i rad utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag. Det är en utmärkelse som visar att vi som arbetsgivare erbjuder speciella karriär- och utvecklingsmöjligheter för både nyexaminerade studenter och unga arbetstagare som redan hunnit arbetat i några år.

– Vi är stolta över att vi får behålla utmärkelsen Årets Karriärföretag även under 2022. Den visar att vi fortsatt är ett attraktivt företag för många unga att söka sig till. Vi lyckas kombinera ett modernt förhållningssätt med en traditionell verksamhet i ett allmännyttigt bostadsbolag, säger vår HR-strateg Magdalena Dawidson.

Motivering:
”Familjebostäder i Göteborg är en arbetsgivare som värnar om sina befintliga och potentiella medarbetare. De utför en rad olika aktiviteter som visar på en trygg och familjär arbetsgivare. Med stort fokus på unga talanger ser vi att de exempelvis engagerar sig i Fastighetsakademin. Hos Familjebostäder i Göteborg kan man utvecklas och skapa sig en spännande karriär i en spännande bransch.”

Läs mer på Karriärföretagens webbplats