Alla nyheter 28 mars 2022

Fambo-appen lanseras i Tynnered

Nu lanserar vi Fambo-appen successivt i våra områden. På tur står Tynnered. I appen får våra hyresgäster tillgång till allt de behöver för sitt boende.

Appen förenklar vardagen för våra hyresgäster. De får aviseringar så fort något nytt händer och missar därför inte sådant som viktiga meddelanden eller inbjudningar till aktiviteter. Men inte minst kan de lätt och smidigt utföra tjänster som till exempel lämna en serviceanmälan, se status på sina ärenden, byta lägenhet och boka tvättstuga med mera*

Boende i 150 lägenheter i Kungsladugård fick tidigare i år testa appen. Nu är det dags att gå vidare till våra samtliga hyresgäster Tynnered att få tillgång till den. För de som laddar ned den kommer även få möjlighet att delta i en liten tävling med trevliga vinster.

Appen finns att ladda ner i App Store eller Google Play. Sök på FAMBO. Registrering behövs vid första inloggningen. Läs mer hur registreringen går till.

– Det är riktigt roligt att vara i gång med lanseringen. Nästa område efter Tynnered blir Bergsjön, där lanserar vi appen om ett par veckor säger Katrin Amgarth, kommunikationschef.