Alla nyheter 16 February 2022

Distriktschef till Majorna/Kungsladugård

Vi söker nu en distriktschef till Majorna/Kungsladugård. Du kommer tillsammans med dina medarbetare att spela en viktig roll för att Familjebostäder ska lyckas med sina målsättningar.

Majorna/Kungsladugård har ett unikt fastighetsbestånd med pittoresk trähusbebyggelse och grönskande innergårdar. Som distriktschef i Majorna/Kungsladugård är du ansvarig för ca 7 300 lägenheter och ansvarar du för den tekniska, ekonomiska och kvalitetsmässiga utvecklingen av fastigheterna samt för distriktets affärsmässiga tillväxt. Du deltar aktivt i stadsutveckling och utveckling av hållbar förvaltning och rör dig närvarande bland boende i området.

För att lyckas i rollen behöver du vara en erfaren ledare med ett genuint intresse och erfarenhet av att utveckla medarbetare och driva förändringsarbete. Har du dessutom varit chef över chefer och har erfarenhet från fastighets- bostads- eller samhällsbyggnadsbranschen är det meriterande

Du är en tydlig, inspirerande och kommunikativ ledare med helhetssyn. Du kan balansera struktur och flexibilitet och stundtals hantera ett högt tempo. Du är bra på att coacha och stärka chefer och medarbetare att nå längre med ett gott samarbete. Du är intresserad av utveckling i samhället och du har förmåga att skapa relationer med boende, aktörer och samarbetspartners som verkar i området.

För oss är det dessutom mycket viktigt att du förstår och representerar Familjebostäders uppdrag och värdeord som är positiv, engagerad, pålitlig och samspelt.

Vi vill ha din ansökan senast 6 mars.

Läs mer och sök tjänsten på denna sida.