Alla nyheter 02 February 2024

Årets förvaltare jobbar i Tynnered!

På torsdagen utnämndes Christian Hemmingsson till Årets förvaltare vid seminariet Framtidens förvaltning på Waterfront Congress Center i Stockholm. Christian arbetar sedan flera år i Tynnered och har nominerats av sina kollegor.

Motiveringen till utnämningen lyder: ”Med tydlighet och närvarande ledarskap har denna person låtit sina medarbetare växa och hyresgäster blivit sedda. Hög servicekänsla, inkluderande och företagsam är tre nyckelord som beskriver denna medarbetare bäst.”

– Det är såklart otroligt roligt och smickrande att ha vunnit detta hedervärda pris. Jag vill tacka alla kollegor och chefer som stöttat och trott på mig, säger Christian Hemmingsson, förvaltare på Familjebostäder i Tynnered.

Christian Hemmingsson har jobbat som förvaltare i 6 år hos Familjebostäder i Göteborg. Det är hans kollegor i Tynnereds arbetsgrupp som har nominerat honom.

Det var tionde gången som föreningen Aff i samarbete med Förvaltarforum delade ut det prestigefyllda priset Årets Fastighetsförvaltare i kategorierna Bostad respektive Lokal. Läs mer på Förvaltarforum.