Nu startar uthyrningen i Kungsladugård

Skapad: 5 mars, 2018

I charmiga Kungsladugård, ett stenkast från Mariaplan, bygger Familjebostäder 63 hyresrätter i ett modernt landshövdingehus.

Här bor du i en levande stadsdel med närhet till skolor och mataffärer och ett rikt utbud av kaféer och restauranger. Exteriören är tidstypisk för landshövdingehus men med en modern touch som smälter in i det kulturhistoriska området. Lägenheterna har ljusa kulörer och i de flesta vardagsrum finns ett extra utrymme i form av en nisch som kan användas som exempelvis sovyta eller kontor. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Samtliga lägenheter har dessutom balkong eller uteplats.

Kungsladugård i Majorna är ett av Göteborgs populäraste områden med cykelavstånd till centrum. Genom ett generöst cykelgarage och planer på en lådcykelpool skapas möjligheter för hyresgästen att välja cykeln framför bilen. Huset blir helt rökfritt och planeras bli Svanenmärkt.

Uthyrningen sker etappvis utifrån husets gatuadresser, först ut är Kennedygatan, därefter Ostindiegatan och Majstångsgatan.

Läs mer om Majstångsgatan här

 

Tillbaka till årsarkivet