Uthyrning på Merkuriusgatan

Skapad: 14 augusti, 2019

I Bergsjön bor du nära både natur och kultur med goda kommunikationer.

De nya lägenheterna på Merkuriusgatan och Tellusgatan ligger i fyra hus mellan Tellusgatan och Bergsjövägen. Ett av husen kommer att hyras ut till unga vuxna (upp till 30 år) i första hand. Lägenhetsstorlekarna varierar mellan 1 och 5 rum och de första inflyttningarna sker i mars 2020.

Lägenheterna är ljusa och har en öppen planlösning med modernt kök och badrum. Alla lägenheter har egen balkong och tillgång till en grön gård med samlingsytor, grillplats och lekplats.

– Bergsjön är ett område som utvecklas snabbt i positiv riktning. Just nu byggs det många nya bostäder, både bostadsrätter och radhus. Vi är glada över att kunna erbjuda fler hyresrätter, säger Robert Jademyr, distriktschef.

Förutom bostäder byggs även en ny förskola i anslutning till de nya lägenheterna vid Merkuriusgatan, och Göteborgs nya kulturhus kommer att stå klart 2021 alldeles i närheten.

Lägenheterna släpps successivt under hösten. De erbjuds först till nuvarande hyresgäster inom Familjebostäder och sedan till sökande på Boplats Göteborg. Du som redan är hyresgäst hos Familjebostäder söker här: familjebostader.se/sok-ledigt/nyproduktion

Läs mer om projektet här.

Tillbaka till årsarkivet