Uppgradering av Framtidens Bredband

Skapad: 10 oktober, 2018

tjejer vid dator

Från och med måndagen den 8 oktober och fram till och med juli 2019 ska vårt fibernät, Framtidens Bredband, uppgraderas. När migreringen sker i ditt område kan det uppstå ett avbrott i dina tjänster. Här hittar du all information du behöver inför uppgraderingen.

När migreringen är klar där du bor kommer du ha möjlighet att beställa tjänster ända upp till 1000 Mbit/s. (Idag är hastigheten begränsad till 100 Mbit/s.) Dina tjänster kommer att flyttas över automatiskt till det nya nätet.

Viktig information för dig med subventionerat tv-paket

Har du ett subventionerat tv-paket idag kommer du få en förändring när uppgraderingen är klar. De subventionerade tv-paketen tas bort och som alternativ erbjuder iTUX ett nytt kostnadsfritt bas-tv-paket. Mer information om detta kan du läsa här.

Du som har subventionerad tv från Comhem kommer att få ett erbjudande från dem att behålla det paketet men betala månadskostnaden själv, idag 49 kr/månad. Du som har subventionerad tv från IP Sweden kommer också att bli erbjuden att behålla tjänsten och ta över kostnaden, vilken idag är 141 kr/månad. Du kan förstås tacka nej till detta och välja en helt annan tv-tjänst eller vända dig till iTUX för det kostnadsfria bas-tv-paketet.

Här kan du se när ditt område migreras.

Här kan du få svar på dina frågor kring uppgraderingen i nätet.

 

Tillbaka till årsarkivet