Kick-off för leksaksbiblioteket i Majorna

Skapad: 21 augusti, 2018

I våras smygöppnades portarna för Sveriges första Leksaksbibliotek i Familjebostäders lokaler i Majorna. Här kan man låna leksaker samt barn- och babyutrustning – helt gratis. 

Nu drar vi igång på riktigt med en kick-off där vi hälsar gamla och nya medlemmar välkomna. Datumet är nu på söndag den 26 augusti mellan klockan 12.00 och 15.00 och adressen är Slottsskogsgatan 1 (Fixoteket) i Majorna.

Program:

12.00 Portarna öppnas

Det kommer att bjudas på ansiktsmålning, fika, pysselhörna och självklart kommer alla våra leksaker att vara framdukade och redo för äventyr.

13.00 Sagofen Isadora

Sagofen Isadoras föreställningar innehåller mycket sång, musik och en hel del handdockor. Dagens föreställning heter ”Min bästis Isa”
(ca 30 minuter, 4-6 år).

Isadoras bästis heter Isa. De tycker om varandra och leker varje dag. En dag har Isa blivit förvandlad till en istapp! Isadora får bråttom att reda ut varför och ta reda på hur hon ska rädda Isa. Kommer Isadora kunna hjälpa Isa? I föreställningen får vi möta Isa som blir retad och hennes vän Isadora. Att vara kompis till någon som blir retad kan vara svårt och väcka blandade känslor. Vad kan man göra om man är kompis till någon som blir retad? Vad kan man göra om man vill hjälpa men inte vågar? Hur kan man få hjälp att våga?

Läs mer:  www.sagofenisadora.se

15.00 Portarna stängs för dagen

De som startat Leksaksbiblioteket finns på plats under dagen om du vill veta mer, har frågor, tips eller idéer. Varmt välkomna till Leksaksbiblioteket!

Vill du veta mer? Gå in på www.leksaksbiblioteket.se eller maila hej@leksaksbiblioteket.se

Tillbaka till årsarkivet