Viktigt på riktigt

Familjebostäders uppdrag som allmännyttigt bostadsbolag sträcker sig bortanför husen, till människorna. Det innebär att vi ska förvalta våra hus på bästa sätt, men också arbeta för att skapa en trygg och trivsam livsmiljö får våra hyresgäster.

Service och dialog är vår utgångspunkt. Och, det viktigaste av allt; under våra tak är alla välkomna! Både medarbetare och hyresgäster. Vi betraktar alla som kommer till oss som göteborgare, oavsett bakgrund. Att vi gör skillnad för våra hyresgäster varje dag, året om innebär att det vi gör är viktigt på riktigt. Det är också just det som gör våra medarbetare mest stolt över att arbeta på Familjebostäder.

Andra faktorer som också bidrar till vår stolthet för bolaget är att vi är en part som samhällsbyggare i Göteborg och att som medarbetare få vara en del av stadens utveckling. Det ingår också i vårt uppdrag och gör vårt arbete viktigt på riktigt. Oavsett vilken tjänst du har i bolaget så kan vi med säkerhet säga att vi erbjuder dig ett givande och tillfredsställande arbete tillsammans med goa kollegor. Tillsammans bidrar vi till att göra det möjligt – och ditt jobb blir viktigt på riktigt!