Inflyttningdags på Donsö

Skapad: 4 oktober, 2019

Förra helgen flyttade de första hyresgästerna in i våra nya hus vid Donsö brofäste. Av de 15 skärgårdshusen är det sju hus som är klara för inflyttning. I lördags gick således första flyttlassen med fraktbåt till Donsö.

– Det är så roligt att de första hyresgästerna har flyttat in på Donsö. De flesta har väntat lite extra eftersom inflyttningen blev försenad några veckor. Det har ju varit några saker utöver det vanliga att ta hänsyn till, bland annat att varje flyttlass måste bokas för att få plats på båten. Men allt ser ut att ha flutit på fint, säger Susanne Janebrink som är den som har hyrt ut Donsölägenheterna.

Här finns tvåor, treor och fyror som alla är byggda med moduler. De första modulerna kom med båt till Donsö via Styrsö i maj så det hela har gått förhållandevis fort. Alla lägenheterna har egen balkong eller uteplats och varje lägenhet har sin egen parkeringsplats med laddstation för elbil/golfbil. Solceller på taken förvandlar soltimmarna till energi. I senaste Värdsnyheter kan du läsa mer om byggnationen på Donsö samt om våra andra aktuella nybyggnadsprojekt.

Tillbaka till årsarkivet