Familjebostäder på Järvaveckan

Skapad: 3 juni, 2021

I dag deltar Christian Nilsson från Familjebostäder i Bergsjön på Järvaveckan. Se honom live på jarvaveckan.se klockan 11.20.

Den här veckan pågår den årligt återkommande demokrativeckan Järvaveckan i Stockholm. I år sker allt digitalt och hela programmet sänds live från en studio i Rinkeby.

Under torsdagsförmiddagen deltar Christian Nilson, distriktschef på Familjebostäder i Bergsjön i debatten ”Inte längre utsatt”. Han ska bland annat att prata om hur vi på Familjebostäder arbetar för att vända utvecklingen i Bergsjön, som är ett av Göteborgs särskilt utsatta områden.

– Jag kommer representera Familjebostäder. Det är ett hedersuppdrag och ska bli väldigt roligt, säger Christian Nilsson.

Debatten leds av programledaren Kakan Hermansson. Förutom Christian Nilsson kommer Ulf Malm, vd för Fastighetsägare i Järva och Ellen Henriksen, utvecklingsstrateg på Linköpings kommun att delta.

Järvaveckan har arrangerats sedan 2016. I år är första året den sker digitalt. Totalt sänds 100 timmar debatter, möten och samtal mellan människor från samhällets alla hörn under de fem dagar som evenemanget pågår.

Debatten ”Inte längre utsatt” går att se live på jarvaveckan.se torsdag 3 juni kl.11.20-12.00.

 

 

Tillbaka till årsarkivet