Designa din egen balkonglåda

Skapad: 5 april, 2016

IMG_9817

Har du gröna fingrar? Eller kanske vill du lära dig hur du får det? Nu har du och 20 andra hyresgäster chansatt få designa en egen balkonglåda för resten av Göteborg att beskåda!

Tillsammans med våra systerbolag – Bostadsbolaget och Poseidon – erbjuder Familjebostäder trädgårdsintresserade hyresgäster att få komponera en grönskande balkonglåda med guidning av Mona Holmberg och Ulf Strindberg, två trädgårdskonsulter med mångårig erfarenhet. Aktiviteten äger rum den 24 maj och är en del av det gröna året -‪#‎gbggreenworld

Din balkonglåda kommer att visas upp under hela sommaren i vårt vackra trädgårdsrum mitt på Avenyn! Och alla som vill får rösta på den balkonglåda de tycker är finast. Låter det roligt? Och är du den blivande vinnaren, tro? Om du vill visa upp dina färdigheter ska du omedelbart skicka ett mail till balkonglada@familjebostader.se – senast 15 maj!

Ange namn, adress och telefonnummer. Eller skicka ett vykort märkt BALKONGLÅDA med samma information till Familjebostäder, Box 5151, 402 26 Göteborg.

Just det, alla deltagare får ta med sig samma uppsättning blommor hem. Ni får även lunch och guidad visning av Gunnebo Slott under vecka 33. Inte nog med det! Vinnaren av tävlingen får 1 000:- i presentkort på Garden Center.

Familjebostäder, Bostadsbolaget och Poseidon drar därefter 21 deltagare. Stort lycka till!

Tillbaka till årsarkivet