Demokratifokus på årets Tellusfestival

Skapad: 30 augusti, 2018

För femte året i rad hålls Tellusfestivalen i Bergsjön. Med tanke på att det är valår fokuserar festivalen i år på demokratifrågor och byter namn till Tellus kultur- och demokratifestival. Nu på lördag, den 1 september, är det dags att bege sig till Rymdtorget och som vanligt blir det fullspäckat med aktiviteter på programmet.

Familjebostäder är med och arrangerar festivalen i vanlig ordning och i år kan vi erbjuda karuseller, ansiktsmålning och fiskdamm för de minsta. Den rullande bygglekplatsen finns på Rymdtorget mellan klockan 12–15. Där kan barnen skapa och bygga med riktiga verktyg och material, tillsammans med pedagoger.

Men det finns givetvis något för alla åldrar och intressen. På programmet står bland annat olika uppträdanden på kulturskolans scen, street games, skulptur-workshop och boule m.m.

Nytt för i år är också demokratitältet som är en mötesplats för folkvalda och folket med debattpaneler i aktuella ämnen. Ta chansen att ställa dina egna frågor till politikerna. Du kan också passa på att förtidsrösta i Bergsjöns bibliotek.

Hela programmet hittar du här

Tillbaka till årsarkivet