Dags för uthyrning på Grevegårdsvägen

Skapad: 24 oktober, 2018

Nu börjar uthyrningen av Familjebostäders nybyggda lägenheter på Grevegårdsvägen i Tynnered. Det nya huset är byggt i anslutning till gården med lummig grönska med närhet till Opaltorget med service och butiker och bra kollektivtrafik.

– Det är väldigt roligt att ha kommit fram till uthyrningen. Nu blir det mer verklighet för oss i förvaltningen säger Niklas Derunger, distriktschef på Familjebostäder.

Grevegårdsvägen ligger i Opalområdet som just nu genomgår en stor förvandling. Förutom Familjebostäders hyresrätter så byggs både bostadsrätter, studentbostäder och kommersiella lokaler. Totalt blir det cirka 1 000 nya lägenheter i området. På det nya Opaltorget som byggs kommer utbudet av service och buss- och spårvägstrafik vara väl utbyggt.

– Det finns ett stort intresse för nya lägenheter i bra lägen som detta i Tynnered. Lägenheterna är effektivt planerade och i huset finns elektroniskt passersystem och hiss vilket är kvaliteter som är starkt efterfrågade i området. Bostäderna är vårt bidrag till den positiva utvecklingen av stadsdelen, berättar Niklas.

Här kan du läsa mer om projektet och lägenheterna på Grevegårdsvägen.

Tillbaka till årsarkivet