Bygg framtidens Göteborg tillsammans med oss

Skapad: 11 augusti, 2015

Idag startar Kulturkalaset i Göteborg och vi finns med tillsammans med våra systerbolag i Framtiden-koncernen. I vårt tält i Bältespännarparken (mitt emot Storan) är alla välkomna att tycka till, diskutera och bygga framtidens Göteborg. Vi visar dessutom upp många av våra framtida projekt.

Bygg framtidens Göteborg med byggklossar

Tillsammans bygger vi Göteborg

Högt, lågt, tätt eller centralt? Du bestämmer vilka byggnader som får plats i din vision av Göteborg. Med hjälp av klossar skapar vi tillsammans en helt ny stad på vår stora karta, bara fantasin sätter gränserna.

Paneldiskussioner tisdag till lördag, 12.30-13.00

Varje dag vid samma tid under Kulturkalaset anordnar vi en debatt eller ett samtal om bostäder och bostadspolitik. Här har du som besökare möjlighet att träffa och diskutera framtidens boende med företrädare för både bostadsorganisationer, byggföretag och politiker. Diskussionerna på scen kommer att handla om en lång rad olika frågor. Bland annat; Blir verkligen Frihamnen en stadsdel med bostäder åt alla? Hur får du egentligen lägenhet i Göteborg idag? Och är modulbyggen och inredda containrar lösningen på bostadsbristen?

Delta gärna i diskussionen på plats eller via Twitter med hashtaggen #vibyggergbg.

Tillbaka till årsarkivet