Är du vår nya digitala kommunikatör?

Skapad: 20 augusti, 2021

Vi söker en skicklig digital kommunikatör som vill arbeta med oss på Familjebostäder. Du kommer att ingå i avdelningen Kommunikation som ansvarar för bolagets samtliga kanaler för intern och extern kommunikation.

Vi behöver dig som framför allt är duktig på digitala verktyg såsom hemsida, intranät, appar, nyhetsbrev m.m. Du är tekniskt skicklig och kommer fungera som en bro mellan kommunikationsarbete och digital teknik.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Hantering och utveckling av digitala verktyg
• Kompetens inom att leda utveckling av digitala verktyg
• Kompetens inom viss internutbildning för användning av digitala verktyg
• Text, foto och film
• Övriga förekommande uppgifter på avdelningen som ex. produktion av nyheter, framtagande av presentationer, trycksaker m.m.

Du har en kommunikationsutbildning på högskolenivå (eller motsvarande) och några års erfarenhet av liknande arbete. Du behärskar Adobe-programmen, Office 365, SharePoint och WordPress. Som kommunikatör med digital inriktning driver du den digitala utvecklingen framåt hos Familjebostäder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av digital kommunikation utifrån ett användarperspektiv och att du tidigare har arbetat med hemsidor (i WordPress) samt framtagande och lansering av app.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Sista ansökningsdatum är den 5 september.

Läs mer och sök tjänsten här: www.familjebostader.se/jobba-hos-oss

 

 

Tillbaka till årsarkivet