Alla nyheter 26 June 2024

Soligt och roligt samarbete när samarbetsåret firar halvtid

Sommarjobbare i Fjällbo park ordnar kalas för seniorer.

Vi har kommit halvvägs i det som vi på Familjebostäder kallar samarbetsåret. Vi anstränger oss lite extra för ett gott samarbete mellan avdelningar, med hyresgäster, leverantörer, samarbetspartners och alla andra som vi träffar på.

Tisdagens utomhuskalas i skogsträdgården i Fjällbo park är ett lyckat exempel på samarbete när seniorer från trygghetsboende i Kortedala och Eriksbo, sommarjobbare och ordinarie personal fick samsas kring grillen och njuta av sånger av Evert Taube.

Anledningen till kalaset var att Kortedalas trygghetsboende fyller tio år. Drygt 30 seniorer från Eriksbo och Kortedala hämtades med buss för att besöka Fjällbo park. Festdeltagarna hälsades välkomna av boendeutvecklare Emelie och bjöds på grillad lunch av miljövärd Miljan i skogsbrynet. Vår utemiljöspecialist Lina berättade om skogsträdgården för alla som var nyfikna och ordnade en poängpromenad med skogsträdgårdsfrågor.

Alla satt bekvämt på parkbänkar som miljövärd Josef, tillsammans med sommarjobbarna, hade samlat ihop. Miljövärd Balkis fixade vatten till alla i värmen och distriktsadministratör Eva har tillsammans med boendeutvecklare Emelie handlat och förberett hela festen. Annika, som jobbar hos supporten, har planerat och ordnat med buss.

Ett lysande exempel på gott samarbete om vi får säga det själva!