Vi söker en trygghetschef i Bergsjön

Skapad: 26 augusti, 2021

Anser du att människor ska vara trygga där de bor? Har du erfarenhet av trygghetsskapande verksamhet? Brinner du för att skapa samhälleliga förbättringar genom inkluderande och relationsskapande insatser?

Då har vi en tjänst för dig. Tillsammans arbetar vi för ett bättre Bergsjön och ett bättre Göteborg. Stadens uppdrag och vårt mål är att det inte ska finns några stadsdelar som definieras som särskilt utsatta 2025. I distrikt Bergsjön är utvecklingsandan hög och vi arbetar varje dag för att göra skillnad på riktigt och skapa trivsamma livsmiljöer. Tillsammans ska vi skapa en ökad känsla av trygghet och samhörighet bland de som bor och vistas i området.

Vi söker dig med kombination av relevant examen från högskola eller annan utbildning med flerårig praktisk yrkeserfarenhet inom trygghets- och säkerhetsfrågor. Du kan även ha utbildning och yrkeserfarenhet inom sociala yrken så som socionom, fältassistent eller liknande. Har du även arbetat inom fastighetsbranschen och i synnerhet bostadsförvaltningen så är det ett extra plus. Meriterande är även utbildning och eller erfarenhet av exempelvis lågaffektivt bemötande, krisbearbetning eller liknande.

För att lyckas i rollen behöver du också ha ledarskapserfarenhet och ett stort mått av engagemang för att på så sätt motivera och entusiasmera dina medarbetare. Du behöver även ha förmåga att arbeta målinriktat genom ett delegerat ledarskap som värdesätter delaktighet, kreativitet och nytänkande. Vidare har du en god inblick i kulturer och kunskap om olika strukturer i samhället. Vi ser gärna att du pratar flera språk där svenska i tal och skrift är ett krav. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdatum 12 september. Sök tjänsten här: www.familjebostader.se/jobba-hos-oss

 

 

Tillbaka till årsarkivet