Vi söker en distriktschef till Bergsjön

Skapad: 20 december, 2019

Är du en entusiasmerande ledare som vill påverka framtiden för våra hyresgäster och invånare i Göteborg? Brinner du för att göra skillnad i samhället? Då kan du vara Familjebostäders nya distriktschef i Bergsjön.

Distrikt Bergsjön är en arbetsplats med intressanta och viktiga utmaningar på flera plan. Som distriktschef ansvarar du för den tekniska, ekonomiska och kvalitetsmässiga utvecklingen av fastigheterna samt för distriktets affärsmässiga tillväxt. Du deltar aktivt i stadsutveckling och i sociala frågor och rör dig närvarande bland boende i området såväl som bland politiska och lokala aktörer.

I din arbetsgrupp finns en bred kompetens inom teknik och fastighetsunderhåll. Du fungerar som inspirerande lagledare till distriktets ca 30 medarbetare. Tillsammans arbetar ni för att utveckla distriktets boendemiljöer med hyresgästernas och fastigheternas behov som utgångspunkt.

I den här processen samarbetar vi med Randstad. Senast 12/1 vill vi ha din ansökan men sök gärna omgående eftersom vi hanterar ansökningar löpande.

Sök tjänsten här

Tillbaka till årsarkivet