Sisjödal

Sisjödal ligger mitt emellan skog, hav och shopping. Med naturen runt hörnet finns hundratals skogsvägar som väntar på att bli upptäckta där naturområdet ger dig tid till andhämtning. På bara några minuters gångväg ligger Sisjön. Här finns ett lamellhus som är på fem våningar med parkering i källarplan. Det finns även fyra punkthus varav tre som är fyra våningar och ett punkthus som är sex våningar.

Möjligheten finns att ta morgondoppet i sjön och kvällsdoppet i havet som bara ligger en kort cykeltur bort. För barnen finns såklart hela skogen att leka i, men lite närmre husen finns vi även lekplatser. I området byggs det också en ny förskola.

Husen är försedda med elektroniskt låssystem och det finns ett bra utbud av cykelplatser. Förråd finns i samtliga lägenheter och på taken sitter solceller. Husen är helt rökfria. Tillståndsparkering tillämpas både i garage och på gatan.

Bild på en husfasad

Adress: Sisjöbäckens Väg 12, 14, 16, 30, 31, 32 och 33

Områdeskontor – Södra vägen 12
Vardagar kl 8.00 – 16.00
(Dag för röd dag och julafton har vi öppet till 12.00)

Mobilitet

Som boende hos Familjebostäder i Sisjödal kommer du ha tillgång till bra cykelparkering med plats för cyklar och lådcyklar samt en bra plats att serva din cykel på. Du kommer även ha tillgång till både bilpool och cykelpool som du enkelt bokar när du själv behöver. Poolutbudet utvärderas löpande och anpassas utifrån efterfrågan. .

Kollektivtrafik

Hållplatsen Sisjöbackens väg trafikeras av buss 84. På Västtrafiks hemsida kan du läsa mer om hur du åker kollektivt i Göteborg.