Sisjödal

Sisjödal ligger mitt emellan skog, hav och shopping. Med naturen runt hörnet finns hundratals skogsvägar som väntar på att bli upptäckta där naturområdet ger dig tid till andhämtning. På bara några minuters gångväg ligger Sisjön.

Möjligheten finns att ta morgondoppet i sjön och kvällsdoppet i havet som bara ligger en kort cykeltur bort. För barnen finns såklart hela skogen att leka i, men lite närmre husen finns vi även lekplatser. I området byggs det också en ny förskola.

Våra hus har byggts i tre områden som alla har bra ytor för utomhusaktiviteter. Här finns ett lamellhus som är på fem våningar med parkering i källarplan. Det finns även fyra punkthus varav tre som är fyra våningar och ett punkthus som är sex våningar.

Husen är försedda med elektroniskt låssystem och det finns ett bra utbud av cykelplatser. Förråd finns i samtliga lägenheter och på taken sitter solceller. Husen är helt rökfria. Tillståndsparkering tillämpas både i garage och på gatan.

Alla rum har parkettgolv bortsett från en del av hallen där vi har valt klinker. Väggar och tak är målade i ljusa färger. Fönsterbänkarna är i vacker natursten. Köken är utrustade med ljusa skåpluckor, bänkskivor i laminat, diskmaskin, kakel som stänkskydd och spis med häll. Badrummen har klinker på golvet och väggar i kakel. Samtliga badrum har tvättmaskin och torktumlare. De flesta lägenheter har balkong eller uteplats. Husen har hiss. Separat rullstolsförråd och barnvagnsförråd finns.

Samtliga lägenheter är utrustade med Framtidens Bredband – ett höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.

Bild på en husfasad

Adress: Sisjöbäckens Väg 12, 14, 16, 30, 31, 32 och 33

Mobilitet

Som boende hos Familjebostäder i Sisjödal kommer du ha tillgång till bra cykelparkering med plats för cyklar och lådcyklar samt en bra plats att serva din cykel på. Du kommer även ha tillgång till både bilpool och cykelpool som du enkelt bokar när du själv behöver. Poolutbudet utvärderas löpande och anpassas utifrån efterfrågan. För Familjebostäder är mobilitet en viktig fråga och vi kommer därför på olika sätt informera och skapa aktiviteter som främjar bra levnadsförhållanden för allt fler göteborgare.

Kollektivtrafik

Hållplatsen Sisjöbackens väg trafikeras av buss 84. På Västtrafiks hemsida kan du läsa mer om hur du åker kollektivt i Göteborg.