Frågor & Svar

Nu startar uthyrningen på Donsö

Skapad: 28 januari, 2019

Nu startar uthyrningen av våra nya lägenheter på Donsö i Göteborgs södra skärgård. Läget vid Donsö brofäste erbjuder en idyllisk skärgårdsmiljö med havsutsikt. Dessutom har man har ett bekvämt avstånd till både Donsö hamn och Styrsö.

Här hittar man ett unikt och havsnära ö-boende och samtliga lägenheter har egen balkong eller uteplats. De moderna husen är utrustade med solceller på taken och parkeringsplats för elbil/golfbil. Husen byggs under våren och planerad inflyttning är i oktober och december 2019.

Gillar man havet och skärgårdsliv så kan man inte bo bättre! Med bekväma och praktiska hyresrätter vill vi göra det möjligt för alla att flytta till skärgården, unga som gamla, säger Susanne Janebrink som är ansvarig uthyrare på Familjebostäder.

Familjebostäder har sedan tidigare flera lägenheter på Donsö och vi är stolta över att kunna utöka det antalet och komplettera det stora villabeståndet. Det är Framtiden Byggutveckling som bygger för Familjebostäder och husen kommer med alla moderna bekvämligheter som tvätt- och diskmaskin och bredband.

Läs mer om projektet här: familjebostader.se/projekt/donso

Vid uthyrning prioriteras Familjebostäders hyresgäster före sökande från Boplats. Du som redan är hyresgäst hos Familjebostäder söker här: familjebostader.se/sok-ledigt/nyproduktion

 

 

Tillbaka till årsarkivet