Jobba extra som guide eller trygghetsvärd

Skapad: 30 augusti, 2019

Just nu söker vi extrapersonal till två olika områden – jobba som guide i Tynnered eller trygghetsvärd i Bergsjön. Vill du kombinera ditt ordinarie arbete eller studier med att jobba extra så kan detta vara ett bra tillfälle!

Guide till Framtidens Fastighetslabb
Framtidens Fastighetslabb är en unik satsning där skolklasser är välkomna för att uppleva fastighetsbranschen på ett lärorikt och spännande sätt. Den primära målgruppen är årskurs 4-9 samt studieyrkesvägledare, men även andra grupper av besökare kan förekomma.

Att visa besökarna vad de ska göra på labbet och samtidigt berätta om fastighetsbranschen är den huvudsakliga arbetsuppgiften som guide. Du arbetar tillsammans med en ansvarig koordinator som hjälper till att se så att besöket blir bra för besöksgrupperna. Du visar upp fastighetsbranschen, guidar besökarna vid de olika stationerna och visar hur de kan arbeta vidare med erfarenheter från besöket efteråt. Målsättningen är att få besökarna intresserade av branschen samt ge en rolig och lärorik upplevelse i Labbet.

Guidningen tar vanligtvis tre timmar. Oftast är man två eller tre guider beroende av antal besökare. Med för- och efterarbete blir arbetstiden cirka fyra timmar. Man jobbar vardagar kl 8-12 eller kl 12-16, efter behov.

Trygghetsvärd
Som trygghetsvärd i trygghetsgruppen i Bergsjön jobbar du med något som är viktigt på riktigt! Du är med och skapar trivsel och trygghet för alla som bor och rör sig i området. Vi är övertygade om att de relationer vi bygger bidrar till att skapa känslan av ett välkomnande och trevligt bostadsområde. Vi finns för Familjebostäders hyresgäster och alla andra som kommer till natursköna Bergsjön. När bovärdar och miljövärdar går hem för dagen tar vi trygghetsvärdar över tillsammans är vi ett lag som bidrar till områdets utveckling.

Vi söker dig som vill finnas på plats i Familjebostäders bostadsområde på kvällar och helger. Arbetspasset börjar på eftermiddagen och slutar klockan 23 på kvällen.

Läs mer och ansök på denna sida

Tillbaka till årsarkivet