Hälsostugan i Bergsjön

Hälsostugan är ett gym och en mötesplats dit alla är välkomna. Hälsostugan drivs av Familjebostäder i samarbete med Hälsoteket och en FaR-mottagning (som du kan läsa mer om längre ner på denna sida). På sikt kommer vi att utöka öppettiderna men just nu så är du välkommen att träna följande dagar och tider:

Familjebostäder (Martin)
Måndag 15-19.30 Öppet gym
Onsdag: 09-13.00 Öppet gym

Hälsoteket (Charles och Isabella)
Tisdag 13-13.45 Gymintro
Onsdag 11- 11.45 Qigong
Torsdag 9-12 Öppet gym, 14-14.45 Kvinnoträning

FaR-mottagning (torsdagar) Jessica
Extra stöd för dig som fått ett FaR. Du får hjälp att hitta goda rörelsevanor som passar just dig – genom samtal, vägledning och träningsinstruktion.

OBS: Ta med hänglås om du vill låsa in dina saker i någon av skåpen i omklädningsrummen

Kontakt
Johanna Froode, Utvecklingsledare, Familjebostäder i Bergsjön
Epost: johanna.froode@familjebostader.se
Telefon: 031 731 67 00 (växel)

Hitta hit

På Baksidan av Saturnusgatan 2 finner du ingången till Hälsostugan

Hitta hit med bil: Knappa in ”Saturnusgatan 2, 415 20 Göteborg” i er mobil eller GPS. Cirka 70 meter från gymmet finns gott om parkeringsplatser. På framsidan av Saturnusgatan 2 finner du ingången.
Kollektivtrafik: Närmsta hållplats är Saturnusgatan. Hit kör buss 57 hela vägen upp. Det fungerar också att ta sig till hållplatsen ”Rymdtorget buss” eller ”Rymdtorget spårvagn” och sedan gå upp till gymmet (cirka 700 meter).

Om Hälsoteket och FaR-mottagningen


På Hälsoteket kan du som bor i Göteborg få stöd till en bättre hälsa. De erbjuder enkel träning på dagtid som passar de flesta. De erbjuder även hälsosamtal, föreläsningar och kurser. Allt är gratis och för alla. Aktuell info om Hälsoteket hittar du här:
Facebook
Instagram
Webbplats

På FaR-mottagning finns fysioterapeuter för dig som fått fysisk aktivitet på recept (FaR) och önskar personlig vägledning. De hjälper till att hitta en hållbar och hälsofrämjande aktivitetsnivå som passar just dig.

Ring och boka tid: 031 – 346 06 40
Boka online: Centrum för fysisk aktivitet
Klicka på FaR-mottagning och sen boka tid.