Familjebostäder är med när Volvo Ocean Race går i mål

Skapad: 25 maj, 2015

Den 21-28 juni träffar du Familjebostäder, Egnahemsbolaget, Bostadsbolaget, Gårdstensbostäder och Poseidon i Frihamnen när världens tuffaste seglingstävling, Volvo Ocean Race, går i mål.

Runt midsommar väntas en stor publik ta emot seglarna i hjärtat av Göteborg när Volvo Ocean Race går i mål och bjuder på en stor fest som är öppen för alla.

Framtidenkoncernen är tillsammans med dotterbolagen Port Partner till målgången och kommer att finnas på plats på två eventplatser i Frihamnen. Med budskapet ”Tillsammans bygger vi Göteborg” ska vi visa upp kommande byggprojekt, prata boende och bjuda in besökaren att tycka till och skapa sin egen vision av Frihamnen.

– Det är en unik möjlighet att tillsammans med andra aktörer i staden skapa något extra för invånare och besökare. Vi vill genom vår medverkan bidra till att fler göteborgare tar del av detta stora och unika evenemang, säger Ulrika Stenson, kommunikations- och utvecklingschef på Framtiden.

Du träffar oss i Göteborgspaviljongen tillsammans med Göteborgs Stad samt i vårt anslutande tält i Race Village. Race Village har öppet 21-28 juni.

För mer information om målgången, besök volvooceanracegoteborg.com

Tillbaka till årsarkivet