Dubbelt så festligt på årets Kulturkalas

Skapad: 13 augusti, 2018

I år blir det dubbelt så festligt när Göteborgs Kulturkalas och EuroPride pågår samtidigt i stan. Träffa oss på Göteborgs Kulturkalas 14-19 augusti. Vi finns på plats i Bältesspännarparken tillsammans med våra systerbolag i Framtidenkoncernen.

Vi kommer att bjuda på massor av aktiviteter i mångfaldens och gemenskapens tecken. Du som besökare kan till exempel testa vår kollaborativa vägg, rita din egen personliga figur på vår tapet, ta ställning med en garnboll, byta sticklingar, knyta makramé eller få en ansiktsmålning. Vi berättar också om var vi ska bygga nya bostäder i Göteborg.

Vi vill att så många som möjligt ska kunna besöka Kulturkalaset och EuroPride och erbjuder därför för fjärde året gratis bussresor in till festligheterna. Bussarna går fredag 17/8 och lördag 18/8, från fem av våra områden in till Heden. Tider och hållplatser ser du via länken nedan. OBS! under lördagen har vi färre bussavgångar.

Göteborgs Kulturkalas och EuroPride pågår för första året samtidigt. Under sex dagar kommer Göteborgs gator och torg förvandlas till festplatser med massor av kultur, konst, musik, gatuteater, film, workshops och mycket annat. På lördag toppas veckan med EuroPride Parade som startar på Heden och slutar på Götaplatsen. Paradstarten är klockan 15.30.

Läs mer om Kulturkalaset
Läs mer om EuroPride

Tidtabell – Framtidens bussar (pdf)

Tillbaka till årsarkivet