Bo ihop i Högsbo

Skapad: 16 oktober, 2019

Vill du bo tillsammans som grannar och vänner? Med bästa läge intill parkstråk växer ett nytt hus fram på den gamla skoltomten vid Axel Dalströms torg. Huset kommer att bli ett gemenskapsboende för vuxna från 40 år och uppåt, och vänder sig till dig som är intresserad av samvaro med grannar men samtidigt vill ha din egen lägenhet.

Du hyr en lägenhet med kök och badrum men vi delar flera gemensamma utrymmen så som matsal, vardagsrum och en stor lummig trädgård med grillplats och odlingsmöjligheter. Utanför matsalen och vardagsrummet ligger den gemensamma terrassen med utgång till trädgården. Axel Dahlströms Torg ligger strax intill med mataffärer och bibliotek m.m.

Det nybyggda huset kommer att bestå av 41 lägenheter, huvudsakligen ettor och tvåor men också några treor. För att hyra lägenhet i gemenskapsboendet behöver man bli medlem i föreningen Boihop Högsbo. Inflyttning beräknas ske under våren 2021 men redan nu kan man skriva förhandskontrakt. Mer information finns på hemsidan Boihop Högsbo, där kan man också kan göra en intresseanmälan för att bli medlem i föreningen.

 

Tillbaka till årsarkivet