Tyck till om leksaksbibliotek

Skapad: 18 november, 2016

bilbana

Är du förälder och bor i Majorna? Ekologisk stadsdel Majorna 2.0 vill gärna veta vad du tycker om att öppna ett leksaksbibliotek.

Leksaksbibliotek är exakt som det låter, ett bibliotek där man kan låna leksaker. Dock skulle en viss avgift för uthyrning troligtvis behöva tas ut. Leksaksbibliotek är vanligt i många andra länder, men ännu inte i Sverige. Detta vill vi ändra på! Hjälp till att undersöka förutsättningarna genom att besvara enkäten. Den tar endast ett par minuter att fylla i. Klicka här för att komma till enkäten.

Undersökningen görs som en del i projektet Ekologisk stadsdel Majorna 2.0 som Hyresgästföreningen driver  i samverkan med de kommunala bostadsbolagen i Majorna samt ABF. Planering av leksaksbiblioteket görs av engagerade boende, tillsammans med Hyresgästföreningen och Majornas Samverkansförening.

Har du några frågor eller tycker du att ett leksaksbibliotek låter så roligt att du vill engagera dig, kontakta då: leksaksbibliotek@gmail.com eller my.welther@hyresgastforeningen.se

Stort tack på förhanden!

Tillbaka till årsarkivet